Tuula

Hyvinvoinnin asialla

Tuula valmiina aloittamaan vuoden 2021. Kuva: Karoliina Hult

Synnyin Tyrväällä 1955. Tämän jälkeen perheemme muutti Lempäälään, jossa vietin koko lapsuuteni. Opiskelemaan ja työelämään siirtyessäni muutin hetkeksi Helsinkiin ja sitten Tampereelle. Palasin Lempäälään kolmekymppisenä perheenäitinä, koska koin sen olevan hyvä paikka kasvattaa lapsia.

Perheen kissat nauttivat lämmöstä patterin yläpuolisella tasolla. Kuva: Karoliina Hult

Läheisiini kuuluvat puoliso, lapset ja lastenlapset sekä seniori-ikäinen äitini miesystävänsä kanssa. Puolisoni kanssa meillä on lemmikkeinä kaksi kissaa. Eläinrakkaus on periytynyt myös lapsillemme, joiden lemmikkien ja hoidokkien koko on vaihdellut hamsterista hevoseen. Perheeni ja kokemusteni kautta perheiden ja eri-ikäisten yksilöiden hyvinvoinnin tukeminen on noussut minulle tärkeäksi tavoitteeksi.

Yhteisten asioiden hoitaminen on kiinnostanut minua jo ennen lukion päättymistä. Opiskelut olivat jo pitkällä ja perhekin oli perustettuna, kun lähdin mukaan ehdokkaaksi kuntavaaleihin. Tulin valituksi kunnanvaltuuston jäseneksi jo ensimmäisellä kerralla. Perheen ja läheisten tuki on ollut tärkeää luottamustehtävien hoitamisessa.

Kuopion Korttelimuseossa tutustuttiin historiaan yhdessä lapsenlapsen kanssa kesällä 2019. Kuva: Karoliina Hult